Spring til indhold
Hjem » BEHANDLINGSFORLØB

BEHANDLINGSFORLØB

Stress kan stoppes

En stressfri arbejdsplads

Alt for mange mennesker rammes i dag af stress. Ofte taler vi om, at det er arbejdslivet, der strammer grebet om os. Det er dog ikke så enkelt. Livet og vores måde at være i verden på har forandret sig over de sidste 50 år og medført en tsunami af nye livsstilssygdomme, blandt andet stress. For at komme det til livs er man nødt til at se på både privatliv og arbejdsliv og man må ikke være bange for at skulle forandre metoder og perspektiver. For det er jo ofte sådan, at hvis du gør det du plejer, så ender du der, hvor du plejer. Uanset om du er medarbejder eller virksomhedsleder.

På dette forløb samler jeg dine medarbejdere i en tryg gruppe, hvor de kan drøfte og diskutere alt det, de ikke taler om i hverdagen. Her kommer vi tæt på, hvad der rør sig i den enkelte medarbejders liv; hvad der præcis strammer grebet hos lige ham. Det varierer nemlig.

Vi ser på, hvad der skaber mening hos dem og på hvordan de kan være medspillere i at få tydeliggjort den mening, der gemmer sig i deres liv og arbejdsliv,- så arbejdet igen kan være et rart og inspirerende sted at være.

Derudover bruger vi meget tid på at stilne sindet og finde ro i kroppen. Stress handler om et overbelastet nervesystem. Det skal beroliges gennem tryghed. Derfor er meditation og yoga en fast del af programmet. Tankerne sættes på standby, så kroppen igen kan komme til orde.

Forløbet strækker sig over 5 dage. Dagene forløber fra 10 – 15.

Lokation: Huset Namasté, Farum

Send mig en mail for yderligere info om pris og indhold.

KURSETS INDEHOLD:

5 DAGES GRUPPETERAPEUTISK FORLØB:

Hvad skal jeg gøre, når jeg bliver ramt af stress?

Hvordan kommer jeg ud af denne tilstand?
Hvordan får jeg det godt igen?

Hvordan undgår jeg at blive stresset igen?

Vi gennemgår stressens fysiologi. Hvad er stress, hvad sker der i kroppen, når man rammes af stress? Viden om, hvad der er 'galt' med en, er med til at skabe lidt ro og overblik.
Er motion vejen frem? Skal jeg være aktiv og opsøge behagelige situationer i hverdagen?
Vi ser på værdiafklaring og skaber overblik over, hvordan hverdagen er bygget op punkt for punkt. Hvad skal der til hos dig, - hvad har du brug for lige nu.
Fællesskabet. Ræk ud. Giv lyd. Find plads til pauser. Find mening.

Vores livskvalitet er sat til tælling i det moderne liv. Vi har alt, her i vesten. Trods det, har vi ikke sindsfred.