Spring til indhold

Stress kan stoppes

En stressfri arbejdsplads

Alt for mange mennesker rammes i dag af stress. Ofte taler vi om, at det er arbejdslivet, der strammer grebet om os. På dette forløb samler jeg dine medarbejdere i en tryg gruppe, hvor de kan drøfte og diskutere alt det, de ikke taler om i hverdagen. Her kommer vi tæt på, hvad der rør sig i den enkelte medarbejders liv; hvad der præcis strammer grebet hos lige ham. Det varierer nemlig.

Vi ser på, hvad der skaber mening hos dem og på hvordan de kan være medspillere i at få tydeliggjort den mening, der gemmer sig i deres liv og arbejdsliv,- så arbejdet igen kan være et rart og inspirerende sted at være.

Derudover bruger vi meget tid på at stilne sindet og finde ro i kroppen. For stress handler om et overbelastet nervesystem. Det skal beroliges. Der skal skabes tryghed. Gennem meditationer, åndedrætsøvelser og yoga finder vi vej til at sætte hovedet på standby og genfinde ro i hele systemet.

Forløbet strækker sig over 5 dage. Dagene forløber fra 10 – 15.

Lokation: Huset Namasté, Farum

Send mig en mail for yderligere info om pris og indhold.

Kurset kan forlænges og eller ændres i alt efter, hvad jeres virksomhed har af behov. Kontakt mig, så finder vi den løsning, der passer til jer.

Vores livskvalitet er sat til tælling i det moderne liv. Vi har alt, her i vesten. Trods det, har vi ikke sindsfred.