Spring til indhold

Kurser for Stressramte

Her finder du de kurser og retreats, jeg løbende tilbyder. Du kan tilmelde dig under hver side eller blot sende mig en mail. Jeg glæder mig til at møde dig.

 Stress Fri med Mindfulness, yoga og mentaløvelser

Trænger du til at slippe for tankemylder, sove bedre og kunne mærke dig selv igen? Alt for ofte glemmer vi at tage vare på det vigtigste i vores lille liv. Os selv. For at være den bedste mor, kollega, ægtefælle eller ven, er vi nødt til at give tid og plads til at pleje os selv.

 

Det betyder ikke, at vi skal give afkald på omsorgen for andre, tværtimod. Det betyder bare, at du skal lære også at sætte dig selv højt. For derigennem vinder du indre plads og energi, som kan gives til andre.

 

Gennem 8 uger vil jeg hjælpe dig med at finde tilbage til et roligt nervesystem, til bedre nattesøvn og til et nyt udsyn på din hverdag, som vil skabe plads til at sortere i alt det, du overbebyrder dig selv med.

 

For at slippe den stress, der har sat sig næsten helt ind i dine celler, skal du give dig tid til ro til dig.

 

På dette forløb med yoga, åndedrætsøvelser, meditationer og terapeutiske hjemmeopgaver får du både redskaber og et fællesskab at dele din process med.

 

Opstart tirsdag d. 3. marts 2020 kl. 13 – 15.

Herefter mødes vi hver tirsdag frem til d. 28. april, med undtagelse af uge 15 (d. 7. april)

 

Pris for hele forløbet: 2450 kr.

Det kan deles i rater. Kontakt mig endelig, hvis du har brug for den løsning.

 

For tilmelding eller yderligere info ring eller skriv til mig på enten:

tlf. 27 84 23 13

mail: info@ninasommer.dk

 

Betaling sker til MobilePay 40892