Spring til indhold

Foredrag om at se løven i øjnene

SĂĄden spottes og forebygges stress hos medarbejdere

Somme tider er første skridt mod en bedre arbejdsplads en workshop, hvor viden om stress og nye ideer til forebyggelse bringes frem og arbejdes med – i fællesskab. Medindflydelse er en vigtig parameter at indtænke i hverdagen hos bĂĄde medarbejder og mellemleder. Ligesom forudsigelighed er langt mere nødvendig for velvære end vi vil være ved. Hvert menneske har i bund og grund sin særegne kode for trivsel og det er den, vi bør finde for at fĂĄ skabt de bedste arbejdsrelationer.

I denne 3 timers workshop præsenteres I for specialiseret viden om stress. Vi påbegynder søgningen efter egen kode og gennemgår værktøjer til at bryde den onde stress spiral:

1. ForstĂĄ stress og dens fysiologi.

2. Hvordan forebygger jeg stress personligt og kollegialt?

3. Find dine specifikke stressorer.

4. Hvordan kan Mindfulness implementeres i hverdagen, så arbejdsmiljøet forbedres?

5. Liv og trivsel lever i en organisk bevægelse af krop og fysik, sind og ånd. Derfor er daglig bevægelse og åndedrætsøvelser ligeså vigtige som viden om organisatoriske strukturer.

Workshoppen veksler mellem praktiske øvelser og oplæg / vidensdeling fra Nina og fælles samtaler.

Send en mail til info@ninasommer.dk  eller ring på 27 84 23 13 for uddybende info.

Foredrag om Mindfulness

Giv plads til pausen

Mindfulness er blevet et udbredt fænomen i vestens yogastudier såvel som i erhvervslivet. Det breder sig over grænseflader, vi tidligere ikke ønskede at blande. Årsagen hertil findes nok delvist i, at Mindfulness tilbyder det individualistisk søgende moderne menneske, som sandsynligvis er overstimuleret pga diverse skærme og to do lister, et bud på at finde ind i stilheden igen.

Det er tid til at tage pauser igen. Pauser uden skærmtid eller løbeture. Små pauser til at dvæle og forsvinde lidt.

Pauser til at opdage, hvad det indre univers byder på af behag og ubehag. Og til at opdage, at der findes en alternativ måde at møde dette føle og tankeunivers på, som består i at holde det og holde det ud.

Et seminar om Mindfulness forløber gerne over 3 timer inklusiv pauser.

Programmet veksler mellem praktiske øvelser og meditationer, oplæg og historiefortælling fra Nina og fælles samtaler.

Efter vores timer sammen vil I have fået en stærk fornemmelse af, hvad Mindfuless er og kan gøre for jer i det daglige liv. Ligesom I vil have mærket, hvordan det reelt er at meditere.

Send en mail til info@ninasommer.dk  eller ring på 27 84 23 13 for uddybende info.