Spring til indhold
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fordybelsesaftener

14. marts 2018 @ 19:30 - 21:30

Mindfulness og Kristentro

I januar, februar og marts slår Slangerup kirke ved sognepræst Klaus Meisner og jeg dørene op til tre spændende samtaleaftner i Slangerup. Vi kalder det eksistenssamtaler, hvor vi tager livtag med det vigtige i livet: Kærlighed, tillid og frihed.

Er disse begreber livsnære for dig? Hvordan udfolder de sig i dit liv? Og hvordan kan de forstås fra et filosofisk og religiøst perspektiv? Alle har vi brug for at mærke, forstå og leve i og med både kærlighed, tillid og frihed, men hvorledes vi hver især gør netop dette, kan vise sig forskelligt. Forskellighed kan skabe afstand. Hvad nu, hvis vi opdager, at den forskellighed i sidste ende ikke er så forskellig? Og at afstanden måske blot er skabt af det menneskelige blik?

Til hvert af de tre samtalearrangementer vil der være to korte introduktioner ved Mindfulnessinstruktør, cand.mag. psyk. Nina Sommer og sognepræst Klaus Meisner samt muligvis en særlig indbudt gæst.

Det er gratis at være med.

Men da der er et begrænset antal pladser tilrådes hurtig tilmelding. Anfør gerne, hvilket arrangement, du gerne vil deltage i.

Der vil blive serveret lidt til ganen.

Vel mødt.

Detaljer

Dato:
14. marts 2018
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangør

Klaus Meisner
Telefon
2341 4495
E-mail
kgm@km.dk

Sted

Kingos Minde
Strandstræde 4
Slangerup, 3550 Danmark
+ Google Maps