Spring til indhold
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Meditation og refleksion i Tibirke kirke onsdage kl. 19.30-20.30

23. februar 2021 @ 19:30 - 15. juni 2021 @ 20:30

Velkommen til en række særlige fordybelsesaftener i Tibirke kirke. Kirken er for alle. Så giv dig selv muligheden for at opdage dette rums særegne karakter og mulige påvirkning på dit indre liv. Lad dig blive henført og måske berørt eller blot skab en pause fra din hverdag et sted, hvor du er accepteret.

I disse særlige gudstjenester vender vi blikket mod eksistentielle temaer, vi alle kender og berører igennem livet så som mening, skyld og skam, frihed, sorg og glæde.

Sognepræst Ulrik Pilemand og Cand.mag.psyk. Nina Sommer inviterer til denne række særlige meditations og fordybelsesaftener i Tibirke Kirke. Vi lader kirken ligge hen i skæret fra levende lys, så du kan trække dig tilbage fra hverdagens tankemylder og gøremål og måske blot skabe plads til stilhed.

Ulrik deler ud af Biblens livsvisdom, som vi finder den i fortællinger, salmer, lignelser og livshistorier fra både Det Gamle og Nye Testamente samt lyser velsignelsen. Nina guider meditationer og giver et eksistentielt blik på aftenens tema, mens organist Mimi Birkelund skaber plads til at blive berørt.

Vi byder velkommen til et rum, hvor der er plads til at være. I tvivl. I tro. I stilhed. tankefuld eller tanketom. Alene. I fællesskab. I nærvær.

Datoer for disse onsdage er:

D. 23. februar, 30. marts, 27. april, 25. maj og 15. juni

Tid: 19.30-20.30

Det koster intet at deltage og du er altid hjertelig velkommen til at kontakte Ulrik på up@km.dk eller Nina på info@ninasommer.dk , hvis du har spørgsmål til arrangementerne.

Altid velkommen. Altid accepteret.

De bedste hilsner

Nina Sommer og Ulrik Pilemand

 

 

 

Detaljer

Start:
23. februar 2021 @ 19:30
Slut:
15. juni 2021 @ 20:30
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , ,

Sted

Tibirke Kirke
Tibirke kirkevej 2
Tisvildeleje, Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside