Spring til indhold
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Samtaleaften Påske d. 11. april kl. 19.30

11. april 2019 @ 19:30 - 21:30

Samtaler om påske og overgivelse, onsdag den 10. april kl. 19.30 Kingos Minde v/cand.mag.psyk. Nina Sommer og sognepræst Klaus Meisner.

Ordet Overgivelse er et centralt begreb i påsken. Gud, der overgav sin søn for menneskets skyld, og Jesus, der overgav sig selv til verdens dom – og Guds. Hvad betyder overgivelse i forhold til det moderne – til det, der har med livet og længslen og troen at gøre?

 

Mindfulness i Kirken

Så slår Slangerup kirke ved sognepræst Klaus Meisner og jeg atter dørene op til to spændende samtaleaftner i Slangerup. Vi kalder det eksistenssamtaler. Her tager vi livtag med det vigtige i livet: Mening, overgivelse, tro og indsigt.

Er disse begreber livsnære for dig? Hvordan udfolder de sig i dit liv? Og hvordan kan de forstås fra et filosofisk og religiøst perspektiv?

Til hvert samtalearrangement vil der være to korte introduktioner ved Mindfulnessinstruktør, cand.mag. psyk. Nina Sommer og sognepræst Klaus Meisner samt muligvis en særlig indbudt gæst.

Det er gratis at være med.

Men da der er et begrænset antal pladser tilrådes hurtig tilmelding. Anfør gerne, hvilket arrangement, du gerne vil deltage i.

Der vil blive serveret lidt til ganen.

Vel mødt.

Detaljer

Dato:
11. april 2019
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Begivenhed Kategori: