Spring til indhold
Hjem » Blog » Er du nok?

Er du nok?

  You don´t need to be accepted by others. You need to accept yourself (Thit Nhat Hanh)

  Langt de fleste mennesker har en ide om, at de skal leve op til noget for at være gode nok; ”Jeg må have dét job, for at være accepteret. Eller tøj fra dét særlige mærke, mens min krop skal se sådan ud, og jeg skal være sund og stærk. Derudover skal mit hjem være rent og ryddeligt, børnene skal være velopdragne og altid spise den varme og kreative aftensmad, jeg har lavet. Mit sexliv skal være i top og jeg skal pleje mine venskaber.

  Kan du trække vejret i alt det, du skal?

  Hvad nu hvis jeg siger, at du intet skal? For et øjeblik skal du intet. Du skal bare være her og tage imod. Lige nu tager jeg alle dine gøremål fra dig og lægger dem ned i en kasse.

  Og så fortæller jeg dig, at de andre ikke tænker sådan om dig. De tænker det om sig selv. At de ikke er gode nok i dine øjne, med mindre de gør alt det her.

  Så start med at lade det billede træde frem for dit indre øje.

  Start med at opdage, hvad du tænker om dem?

  Og derefter opdage, hvad du tænker om dig selv.